Gallerian Nyckeln - 20 butiker och en bra dag i centrala Nyköping!

Välkommen till Gallerian Nyckeln mitt i centrala Nyköping. Här hittar du ett roligt utbud av butiker bland kända och okända ansikten. Köp nya kläder, en hylsnyckelsats, träffa folk och ät lite mat. Vi som arbetar här gör allt för att du ska må bra, hitta det du söker, eller något du inte hade tänkt på, och gå ut lite nöjdare.

Hos Flash hittar man kläder för alla tillfällen, såväl till vardags som till fest. Vår drivkraft är att skapa kläder som är både snygga och funktionella. Med trendkänslighet och en längtan efter smarta lösningar skapar vår designavdelning allt från basbetonade toppar och klassiska kavajer till det lilla extra. 

Telefon: 0155 – 21 10 77

Dressmanns erbjuder privärda kvalitetskläder i ett brett urval som varierar från fritid och baströjor till konfektion. Vi har alltid bytesrätt och öppet köp i 6 månader. På våra kostymer kan du välja den storlek på kavaj och byxa som passar dig bäst.Våra storlekar är S-3XL.

T: +46 155 21 85 54
F: +46 155 29 01 60

Gina Tricot har på lite drygt ett decennium blivit en av Nordens ledande modekedjor. Och expansionen fortsätter. Gina Tricot erbjuder modeintresserade kvinnor nyheter varje vecka, mycket mode för mindre pengar.

0155-269220

JOY erbjuder kvinnligt och inspirerande mode med fokus på passform och kvalitet. Vi har kunnig personal som hjälper dig hitta din stil och matcha plagg att trivas i vid alla tillfällen.

Välkommen till JOY!

Telefon: 0155 – 26 69 28
E-post: 811@joyshop.se

Rätt resa till bäst pris!
Vi känner dig och vet hur du vill ha det. Du känner oss och vet vad vi kan.
Låt oss därför arrangera alla dina resor -semesterresan, affärsresan, gruppresan och konferensen.

Tel 0155 - 772 77

Elgiganten Phonehouse är en oberoende återförsäljarkedja inom mobiltelefoni med över 100 butiker runt om i Sverige. I våra butiker hittar du mobiltelefoner, tillbehör, mobilt bredband och surfplattor. Vi har alla operatörer och ger dig oberoende råd om alla mobilabonnemang och hjälper dig förlänga, nyteckna abonnemang eller att byta operatör.

Kundtjänst: 0771 - 115 115

Passion för sport och träning är gemensamt hos Intersport och har gjort oss till Sveriges största sportkedja. Vi har ett brett butiksnät med 150 butiker där vi vill inspirera till ett aktivt liv. Intersport bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. Hos oss handlar du din sportutrustning, skor, träning och fritidskläder. Vår kunniga personal hjälper dig med rätt storlekar så att du som kund ska vara nöjd med ditt köp hos oss på Intersport.

0155-211506

Clas Ohlson löser dina vardagsutmaningar! Med smarta, enkla och praktiska lösningar erbjuder vi de rätta produkterna till attraktiva priser. Hos Clas Ohlson kan du enkelt shoppa och få hjälp av kunnig personal. Vi hjälper våra kunder att lösa de små problemen inom bygg, el, multimedia, hem och fritid. Vi hjälper dig också att hitta de perfekta artiklarna för att komma igång med ditt hobbyprojekt, eller ladda verktygslådan för att lyckas med ditt projekt. 

0155-292452

Vårt mål är att genom utbud, kunskap och kvalitet vara stans bästa skobutik. Eurosko är Skandinaviens största skokedja med över 300 butiker.

0155-210003

Bik Bok har som mål att vara förstahands-valet till trendmedvetna tjejer som hänger med i modevärlden. 

För att möta deras krav levererar Bik Bok kontinuerligt nya trendiga kollektioner med spännade nyheter varje vecka. 
I Bik Bok-butikerna finns även märkena Never Denim och Westhill Redbird. 
Bik Boks sortiment består av kläder, skor, smycken, väskor och övriga accessoarer.

Det går inte att komma tomhänt och obemärkt ut från Glitterbutiken. Glitter erbjuder alltid något nytt och spännande inom smycken och accessoarer för kvinnor i alla åldrar. Personalen är utbildad inom hårstyling och ger dig tips, idéer och demonstrerar gärna en frisyr på dig. Glitters breda sortiment av smycken och accessoarer fullbordar din personliga stil och look. Från våra kollektioner som förnyas varje vecka hittar du alltid prisvärda och trendiga smycken till vardags och till fest Välkommen in till oss på Glitter och prova ringar, örhängen, halsband, håraccessoarer, vi har smyckena för dig!

0155-216170

Hos Guldfynd hittar du de perfekta gåvorna för alla tillfällen. I vårt breda sortiment erbjuder vi guld, silver och bijouterismycken samt klockor och presentartiklar som komplement. Guldfynd ingår i IDUNA-koncernen som är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Idag finns Guldfynd på ett 70-tal orter över hela Sverige med 118 butiker varav 11 franchisebutiker. Välkomna in! 

0155-451032

Kappahl är en av Nordens ledande modekedjor med snart 400 butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen samt Shop Online. Företaget erbjuder snyggt och prisvärt mode i egen design för kvinnor, män och barn. Huvudmålgrupp är kvinnan mitt i livet. KappAhl var den första modekedjan i världen att miljöcertifieras 1999. Företaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. 

0155-215960

M.I.Q

Här är butiken med en kul blandning av design, presenter, inredning och prylar!

 0155-286120

Synoptik är med över 100 butiker en av Sveriges ledande aktörer inom optik. Hos oss hittar du allt för din syn: kontaktlinser, solglasögon och glasögon. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av både kända märkesbågar och våra egna bågar - allt till riktigt bra priser. Våra glasögonstylister hjälper dig att välja en båge som passar just din stil och personlighet. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse, som varje år skänker en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik. Läs mer på synoptik.se.

0155-210725

Vi på Telia är specialister på allt inom telekommunikation och vänder oss både till privatpersoner och företag. Hos oss hittar du alltid det senaste inom mobiltelefoni, mobilt och fast bredband samt många tjänster som kan underlätta vardagen för dig. I butiken har vi dessutom massor med roliga tillbehör!

0155-262740

På den nordiska marknaden, med fokus på klockor, erbjuder vi det bredaste och mest attraktiva sortimentet av modeaccessoarer. Vi gör detta till de bästa priserna, i de bästa affärslägena och med den bästa servicen. Varmt välkommen till oss!

0155-291102

Polarn O. Pyrets kläder är kända för sin höga kvalitet, funktion och design. Vår filosofi är glada, torra och varma barn i alla väder! Polarn O. Pyrets barnklädesfilosofi grundar sig i att tillåta barn att vara barn, längre. Kläderna har alltid utvecklad funktion och håller högsta kvalitet för att underlätta för såväl barn som föräldrar.

För mer information och om du vill se vår senaste kollektion besök oss på vår hemsida.

0155-217079

Sandys är ett nyttigt, snabbt och fräscht alternativ till traditionell snabbmat. 
Inga konstigheter - bara bästa kvalitet; på maten, servicen, butiksinredningen och smakupplevelsen. Vi erbjuder även catering.

0155-282882 

Rustica - Tänker utanför ramen